طرز تهیه حلیم بوقلمون
به گزارش انجمن وردپرس، حلیم از غذا های سنتی خاورمیانه است که با گوشت و گندم پخته می گردد. حلیم انواع مختلفی دارد و با مواد اولیه متفاوتی طبخ می گردد. این غذا معمولا به عنوان یک صبحانه بسیار مقوی، سیر کننده و به عنوان افطاری در ایام ماه رمضان مصرف می گردد. تهیه این غذا، ساده اما زمان پخت آن بسیار زیاد است.
مواد لازم برای تهیه حلیم بوقلمون
- گندم پوست کنده 500 گرم
- گوشت بوقلمون 300 گرم
- آب یک و نیم لیتر
- کره کاله خرید آنلاین به اندازه لازم
- شکر و دارچین به اندازه لازم
- نمک نصف قاشق چای خوری
- پیاز یک عدد
- زردچوبه نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه حلیم بوقلمون
مرحله اول
قبل از هر کاری گندم را 5 تا 6 ساعت در آب خیس کنید تا خوب آب جذب کند به این صورت زمان طبخ، کاهش می یابد.
گوشت را داخل قابلمه کوچک تر بریزید. پیاز را پوست بکنید، به چند قسمت تقسیم کنید و همراه زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و شعله اجاق را روی حرارت میانه قرار دهید تا گوشت خوب بپزد.
گندم را با یک لیتر آب داخل قابلمه دوم بریزید و شعله را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم و له گردد. هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیرد، اگر قبل از پختن گندم آب قابلمه رو به اتمام بود، اندازهی آب گرم به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
گوشت پخته شده را از طریق مخلوط کن خرد کنید. اگر مخلوط کن ندارید گوشت را با دست ریش ریش کنید.
وقتی گندم به صورت خمیر و مایع شد یعنی پخته است. گندم را با گوشت مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا قوام بیاید. در این مرحله حلیم را زود به زود هم بزنید تا ته نگیرد. نمک را اضافه نموده و روی حلیم ، روغن حیوانی و دارچین بریزید سپس میل کنید.
دقت کنید که حلیم نباید مانند آب گوشت رقیق و گوشت کوبیده سفت باشد.
منبع: کتاب کاله