طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج به دو روش

به گزارش انجمن وردپرس، سوپ قارچ و اسفناج یک نوع غذای خوشمزه و مغذی است که به عنوان پیش غذا یا وعده غذایی اصلی سرو می گردد. در تهیه این سوپ از مواد و چاشنی های مختلفی استفاده می گردد که طعم و مزه متفاوتی به آن می بخشد. در این مقاله شما را با طرز تهیه دو نوع سوپ قارچ و اسفناج با شیر و بدون شیر آشنا خواهیم ساخت.

طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج به دو روش

در روش سنتی، شروع یک وعده غذایی با خوردن سوپ شروع می شود؛ ولی در عین حال انواع سوپ می توانند به تنهایی به عنوان یک وعده غذایی دلپذیر باشند که برای نهار، پیش غذا و وعده اصلی غذا ایده آل هستند. روش آماده سازی سوپ ها سریع و آسان بوده و می توانند به عنوان یک وعده غذایی سالم و سیرکننده سرو شوند و امکان تهیه آن ها با استفاده از تعداد نامحدودی مواد غذایی میسر است؛ از سوپ شیر و قارچ گرفته تا سوپ گوجه فرنگی و برنج یا سوپ جوانه گندم.

سوپ برای اولین بار حدود ده هزار سال پیش توسط مصریان تهیه شد. آن ها سوپ را با جوشاندن محتویات آن در یک ظرف سفالی عظیم روی آتش تهیه نموده و سپس آن را در داخل صدف یا شاخ حیوانات سرو می کردند. از آن به بعد محبوبیت انواع سوپ ها رو به افزایش گذاشت. در واقع مهمانسرای Baulangers در پاریس که پیشگام همه رستوران ها بود، چیزی جز سوپ در منوی غذایی خود نداشت. امروزه انواع مختلفی از سوپ روایج یافته و روش های پخت و پز آن ها نیز تغییر نموده است. در عین حال سوپ همچنان به عنوان یک غذای مورد علاقه برای همه اوقات مطرح می باشد.

اگرچه در زمستان سوپ عمدتا داغ سرو می شود تا باعث گرمی بدن شود، ولی بعضی از سوپ ها را می توان به صورت سرد سرو کرد و به این ترتیب تبدیل به سوپی ایده آل برای نهار های تابستانی یا برای وعده های سبک غذایی در هنگام غروب می گردند که به همراه یک ساندویچ یا سالاد خورده می شوند. طعم سوپ را می توان اغلب با چاشنی دار کردن آن توسط کروتون (نان مکعبی برشته)، پنیر رنده شده یا خامه ترش تغییر داد و در عین حال این کار باعث می شود ظاهر سوپ نیز بهتر شود. در این مطلب با طرز تهیه دو نوع سوپ قارچ و اسفناج آشنا خواهید شد.

1. طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج (روش اول)

مواد لازم
انواع قارچ خرد شده8 پیمانه
کره یا روغن زیتون6 قاشق غذاخوری
موسیر2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
برگ آویشن تازه خرد شده2 قاشق چایخوری
زیره سبز1+1/2 قاشق چایخوری
گشنیز1 قاشق چایخوری
دارچین1/2 قاشق چایخوری
فلفل شیرین1 پینچ (معادل 1/4 قاشق چایخوری)
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری
اسفناج خرد شده160 گرم

دستور تهیه:

  1. کره یا روغن زیتون را در یک قابلمه عظیم روی حرارت متوسط قرار دهید و قارچ و موسیر را به آن اضافه کنید.
  2. قارچ و موسیر را به مدت 12-10 دقیقه در کره تفت دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شده و به رنگ قهوه ای درآید.
  3. سپس رب گوجه فرنگی، آویشن، زیره سبز، گشنیز، دارچین و فلفل شیرین را به قابلمه اضافه نموده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا بوی ادویه بلند شود.
  4. 5 پیمانه آب را به همراه نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه نموده و پس از جوش آمدن، حرارت را متوسط کنید و اجازه دهید سوپ به مدت 20 دقیقه بپزد.
  5. اسفناج خرد شده را به قابلمه اضافه نموده و 1 الی 2 دقیقه صبر کنید تا اسفناج نرم شود.
  6. سوپ را از روی حرارت برداشته و با غذاساز آن را کمی له کنید. اگر لازم بود کمی آب جوش اضافه کنید تا سوپ رقیق شود.
  7. سوپ را چشیده و نمک آن را میزان کنید.

2. طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج (روش دوم)

مواد لازم
قارچ تازه ورقه شده450 گرم
پیاز کوچک خرد شده2 عدد
کره6 قاشق غذاخوری
آرد1/2 پیمانه
ادویه ایتالیایی2 قاشق چایخوری
پودر پیاز1/2 قاشق چایخوری
فلفل1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا1/8 قاشق چایخوری
آب مرغ1 کیلوگرم
شیر4 پیمانه
اسفناج خرد شده 600 گرم
بیشتر بخوانید:دستور تهیه:
  1. کره را در یک تابه عظیم گرم نموده و قارچ و پیاز را در آن تفت دهید.
  2. سپس آرد و ادویه ایتالیایی را اضافه نموده و هم بزنید تا با قارچ و پیاز مخلوط شوند.
  3. شیر و عصاره مرغ را کم کم اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید.
  4. سوپ را به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.
  5. اسفناج را اضافه نموده و حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و فرصت دهید تا 5 دقیقه دیگر بپزد.

بیشتر سوپ ها مغذی هستند، بالاخص آن هایی که محتوی مقدار زیادی سبزیجات بوده و در عین حال ارزان قیمت و سیرکننده می باشند. در حقیقت این ها دلایلی هستند که باعث شده از قدیم، سوپ در رستوران ها سرو شود. شما در این مقاله با طرز تهیه دو نوع سوپ قارچ و اسفناج آشنا شدید که در هر یک از مواد و چاشنی های مختلفی استفاده شده و طعم کاملا متفاوتی دارند. امیدواریم این سوپ خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. همچنین نظرات و پیشنهادات خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج به دو روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج به دو روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید