گردشگری کرمان نیازمند قطار سریع السیر و کریدور هوایی بین المللی است

به گزارش انجمن وردپرس، ایرنا/ براساس آخرین خبرهای بدست رسیده، گردشگری کرمان نیازمند قطار سریع السیر و کریدور هوایی بین المللی است.

گردشگری کرمان نیازمند قطار سریع السیر و کریدور هوایی بین المللی است

آثار ثبت جهانی دیار کریمان شامل ارگ بم، باغ شازده، روستای میمند در شهر بابک، بیابان لوت و قنات گوهرریز جوپار، قنات های اکبرآباد و قاسم آباد بم، استان کرمان را بر قله آثار ثبت جهانی کشور نشانده اند و این هفت اثر را بگذارید در کنار گلیم شیرکی پیچ سیرجان که به همراه روستای دارستان و این شهرستان عنوان دهکده جهانی را از آن خود کرده است.

در کنار این هشت گوهر تابان، ثبت ملی گلیم بیدکردوییه بافت و انتخاب پنج شهر کرمان به عنوان شهر ملی صنایع دستی موقعیت بسیار ممتازی را به استان کرمان در حوزه صنایع دستی بخشیده است.

رئیس کمیسیون گردشگری و صنایع دستی اتاق بازرگانی کرمان با تشریح برخی دلایل شرایط کنونی گردشگری در این استان با آنهمه ظرفیت طبیعی، تاریخی و صنایع دستی پیشنهاد می کند که باتوجه به وجود ریل قطار در استان، قطار سریع السیر در استان راه اندازی و نیز کریدور هوایی بین المللی نیز دایر شود تا زمینه تردد گردشگران آسان تر شود.

محمدرضا بهرامی گفت: باوجود آثار متعدد ثبت جهانی و بیش از 700 اثر ثبت ملی در کرمان فرهنگ و نگاه گردش پذیری در استان کرمان وجود ندارد، زیرا این بخش تا به امروز اولویت مدیران عالی استان نبوده است.

وی تاکید کرد: برای رونق گردشگری نگاه مدیران در کنار توجه به صنایع، معادن و کشاورزی، به گردشگری هم باید معطوف باشد.

بهرامی گفت: در بحث گردشگری 33 درصد آثار ثبت شده در حوزه گردشگری در یونسکو متعلق به استان کرمان است؛ اما متاسفانه نتوانسته ایم در حوزه گردشگری به جایگاه مطلوب برسیم.

رئیس کمیسیون گردشگری و صنایع دستی اتاق بازرگانی کرمان شرح داد: با اینکه استان کرمان پهناورترین استان کشور است و یک چهارم باغات کشور را دارد و به بهشت معادن ایران و سایر جاذبه های گردشگری شهه است اما در ارتقای این جایگاه پیروز عمل نکرده ایم.

وی از جمله مهمترین راه های معرفی محصولات و جاذبه های حوزه گردشگری را اتصال کرمان به کریدور هوایی می داند و معتقد است که هواپیمایی ماهان باید تا به امروز این مهم را راه اندازی یا پیگیری می کرد و از این پس باید متولیان ورود کنند.

بهرامی با اشاره به وجود بیش از 300 آژانس خدمات مسافرتی دارای مجوز در استان کرمان افزود: از طریق آژانس های مسافرتی این اتصال کریدور هوایی می تواند انجام شود و محصولات را به خارج از کشور معرفی کرد؛ لذا از طریق پروازهای قطر، کویت، دبی و ترکیه میتوان کرمان را به کریدور هوایی متصل کرد.

وی ادامه داد: ما زیرساخت های ریلی را در استان داریم که تعویض آن باید انجام شود، اما با وجود معادن ارزشمند مانند مس، گهرزمین، گل گهر و غیره، اما این معادن دین خود را نسبت به مسایل استان کرمان بویژه حوزه گردشگری و صنایع دستی ادا نمی کنند.

رئیس کمیسیون گردشگری و صنایع دستی اتاق بازرگانی کرمان یکی از درخواست های خود در سفر دولت به کرمان را جذب بودجه برای توسعه زیرساخت های صنایع دستی و گردشگری مطرح نمود و گفت: باید بتوان با سرمایه کم، علاوه بر ایجاد ارزش اضافه کرده بالا، اشتغالزایی نیز ایجاد کنیم؛ شرکت های معدنی حداقل حساب هایشان را به استان منتقل کنند تا حداقل از رسوب این حساب ها نیز بتوان حمایت هایی از شاغلان صنایع دستی داشت و رویدادهای معرفی استان را هم برگزار کرد.

وی افزود: استان کرمان قبل از رخداد زلزله بم در سال 82 مقصد گردشگری بود اما بعد از زلزله جایگاه گردشگری استان از دست رفت و اتفاقات مختلفی در این زمینه روی داد.

10 قله بالای 4 هزار متر

بهرامی با اشاره به وجود 10 قله بالای چهار هزار متر در استان کرمان گفت: جاذبه های توریستی در این استان فراوان و استان کرمان چهار فصل است اما نتوانسته ایم آن را معرفی کنیم.

منبع: همگردی

به "گردشگری کرمان نیازمند قطار سریع السیر و کریدور هوایی بین المللی است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گردشگری کرمان نیازمند قطار سریع السیر و کریدور هوایی بین المللی است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید