مصرف دمنوش آویشن و زنجبیل تشدیدکننده تب در بیماران مبتلا به سرماخوردگی

به گزارش انجمن وردپرس، یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مبتلا به سرماخوردگی شده اند و تب دارند باید از سوپ حاوی بلغور گندم، سبزی جعفری و گشنیز مصرف نمایند.

مصرف دمنوش آویشن و زنجبیل تشدیدکننده تب در بیماران مبتلا به سرماخوردگی

پانته آ شیرویه، متخصص طب سنتی گفت: افرادی که به علت سرما خوردگی دچار تب شده اند از مصرف دمنوش هایی مانند زنجبیل و آویشن خودداری نمایند؛ زیرا این گونه دمنوش ها تب افراد بیمار را تشدید خواهند کرد.

به گفته وی افرادی که مبتلا به سرماخوردگی شده اند و تب دارند باید از سوپ حاوی بلغور گندم، سبزی جعفری و گشنیز مصرف نمایند. سوپ مد نظر بیماران مبتلا به تب نباید حاوی گوشت و مرغ باشد.

او اضافه نمود: افرادی که مبتلا به بیماری سرماخوردگی و تب شده اند از مصرف مواد حاوی شیر پرهیز نمایند و از مصرف غذا هایی که هضمشان سخت بوده مانند حلیم و کله و پاچه خودداری نمایند.

او گفت: افرادی که مبتلا به بیماری سرما خوردگی شده اند در صورتی که به عارضه ای مانند قلبی یا ریوی مبتلا نیستند، نیازی نیست که در همان روز های اول به پزشک مراجعه نمایند و با درمان های خانگی می توانند بیماری خود را کنترل نمایند.

انجمن وردپرس علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "مصرف دمنوش آویشن و زنجبیل تشدیدکننده تب در بیماران مبتلا به سرماخوردگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف دمنوش آویشن و زنجبیل تشدیدکننده تب در بیماران مبتلا به سرماخوردگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید